Kan inte fatta att jag varit rökare :-(

1374043_529512093797443_1522156840_n
Helt otroligt! Fast jag försöker att inte vara så hård mot mig själv. Jag är inne på 6e året som helt rökfri och jag tröstar mig oxå med att jag faktiskt inte var någon storrökare de sista åren jag rökte. Och nu när jag tänker efter, jag har aldrig varit någon riktig storrökare.
Jag rökte ju bara om jag var tillsammans med andra. Skulle aldrig få för mig att gå ut i trädgården helt själv för att röka en cigg.
Samma med kaffe. Eller alkohol. Skulle inte dricka något av det om jag satt själv.
Möjligtvis kaffe (och det enbart för att jag har en Nespressomaskin). Men absolut inte alkohol. Och det dricker jag knappt ens om jag är med folk heller. Tycker inte att vin är särskilt gott. Däremot tycker jag om goda drinkar. Men hur ofta gör man drinkar hemma? I princip aldrig hemma hos mig iallafall.

Nåväl. Det här inlägget skulle handla om rökning och jag är så glad över att jag tillslut tog mitt förnuft till fånga och slutade upp med skiten.
Det är ju inte ens gott, dessutom förpestar man tillvaron för andra.

…och så håller jag tummarna och hoppas av hela mitt hjärta att vissa personer som jag älskar och står mig nära, oxå ska ta sitt förnuft till fånga och sluta upp ned skiten!

Comments are closed.

Arkiv