Lördag, och allt går enligt planerna

Idag är det den 25e januari och jag har fortfarande inte brutit mitt nyårslöfte, att inte äta godis, choklad, glass, kakor, tårtor o sånt.
Det är faktiskt inte så svårt. Man ska bara bestämma sig. Jag har gjort detta vid ett par tillfällen tidigare, alltså godis-detoxat, och det har gått hur bra som helst. Det kommer gå hur bra som helst även denna gången.
Men den 26e mars, på mina barns 18årsdag, då ska jag äta en bit tårta!

Annars rullar det på som vanligt.
Jag har en skön balans mellan privatlivet och jobbet. Känns mycket bra. Ska verkligen försöka hålla kvar denna balansen.
Det blev ju alldeles för mycket för mig i höstas/vintras, jag får inte glömma bort det. Annars är det nog lätt hänt att jag dras in i virveln igen.
Fastän jag älskar att träffa nya människor och gå på bra events, så överlever jag även om jag inte är på alla tillställningar.
Men jag överlever inte om jag inte får varva ner, ta det lugnt och bara vara hemma. Och framförallt umgås med folk som jag älskar.
Balans. Närvaro. Tar ett steg tillbaka.
Känns som om jag är på väg in i en ny fas. Hm, tänk om det är en fälla och jag bara mognar? Hehe, bara att embrace it och se vart det leder.
Det blir alldeles säkert hur bra somhelst.
Nu gymet!

… avslutningsvis, jag är ingen hundmänniska (kommer heller aldrig att bli), men nedan bild tycker jag är alldeles underbar 🙂
IMG_5325

Comments are closed.

Arkiv