Dammfri Reunion!

Idag träffades delar av min gamla klass från högstadiet och shit så roligt vi hade 🙂
På kort varsel – en vecka! – lyckades vi vara 8 personer som kom loss och möttes på Möllan över en bit mat och dricka.
Flera kunde dessvärre inte, några bor utomlands, och sen har en person från vår klass dött. Det var många år sedan, han hette Anders och dog i en bilolycka.
IMG_6413
IMG_6414
Det blev sjukt många skratt! Så många minnen!
Fan vad roligt vi hade i skolan.
…och sen slår det mig att jag har riktigt dåligt minne. Jag minns tex inte att jag blev jagad (!!!) av den enda läraren jag var rädd för, Hugo Widell, vår fysiklärare. Han ska alltså ha jagat mig i klassrummet, alla dom andra mindes det, förutom jag. Det kanske blev ett för stort trauma för mig som jag har förträngt, hahhaha!

Vi var iallafall rörande överens om att göra om detta snart igen – och det ser jag mycket fram emot!

Comments are closed.

Arkiv