Bizniz as usual

IMG_6323
Ja, då är livet back to normal på riktigt igen. Nu när julen är helt utkastad.
Granen var jobbigast att få ut. Som alltid.
Fick klippa av grenarna innan jag kunde dra ut den ur huset.
Och nej, det blir inga bilder på det. Men föreställ er att mitt golv är grönt och ni har en bild av hur det såg ut i mitt vardagsrum.

Jobbet rullar på som vanligt. Eller rättare sagt, jobbeN. Jag har ju några uppdrag på gång samtidigt; Rapidus, ett par rekryteringar, Jan Wifstrand & Maria Lindberg  – den sistnämnda flyttar till Hamburg i slutet på januari.
Det innebär inte att det är slut på föreläsandet, tvärtom!
Föreläsandet pågår för fullt (Maria är redan bokad på flera gig i vår), och kommer fortsätta pågå.
Så tveka inte att höra av er om ni vill höra Maria motivera er, inspirera er och se till att ni går därifrån med ett leende på läpparna och framförallt, att ni gör detta med inställningen att ALLT ÄR MÖJLIGT!

Nedan bild är från en föreläsning Maria höll för ALK-Abelló A/S, ett internationellt företag, så föreläsningen hölls på engelska, alltså kan man även höra Marias föreläsning på engelska!
IMG_5383
Angående Jan Wifstrand, ja det är ett fullspäckat schema som gäller för honom oxå.
PPRAPIDUS48-20121002
Han är en av Sveriges mest anlitade moderatorer och förfrågningarna kommer i en strid ström. Han är mycket populär. Och det är inte så konstigt, Jan W är den mest pålästa moderatorn i Sverige. Han skulle aldrig, aldrig ha en person på sin scen som han inte har pratat med inför ett event. Eller tagit reda på allt som går att reda på (och inte går att ta reda på..) om personen/personerna i fråga.

Vill du komma i kontakt med Jan eller Maria?
Då är jag bara ett samtal bort 🙂

Comments are closed.

Arkiv