Handboll, VIP, Prins Daniel

Ovan keywords sammanfattar pretty much min dag idag!
Jag var inbjuden (av Stefan Lövgren, VD för Svenska Handbollslandslaget) till ett event som arrangerades idag i samband med matchen Sverige vs Kroatien.
Modererade gjorde Jan Wifstrand & Therese Albrechtson, Jans namn skyms av fotografens skugga på bilden nedan, men det fanns ingen människa i sällskapet som inte visste vem Jan är (och jag är övertygad om att det är Jan Ws förtjänt att jag alls blev inbjuden).
IMG_6236
Stjärnor på och utanför planen, stod det i inbjudan, och det stämde ju!
Nedan Hans Vestberg, ordförande Svenska Handbollsförbundet samt Ericssons chef, Anders Nissen, VD Pandox och Stefan Lindeberg, ordförande SOK (Sveriges Olympiska Kommitté).
IMG_6258
Ytterligare kändisar var far & son Carlén, Oscar & Pelle
IMG_6220
..samt Christer Björkman – som fick oss alla att sjunga, eller rättare sagt, Jan W fick oss att sjunga 🙂
IMG_6223
Sen var det match! Självaste Prins Daniel var på plats!
Vi skakade hand och innan han såg mig la jag min hand på hans arm för att få hans uppmärksamhet, livvakten (bakom oss), tittade på mig och sen på min hand, och signalerade, typ; ”flytta på handen”. Oops, tänkte jag, och tog såklart  bort handen direkt.
IMG_6245
IMG_6248 IMG_6250
Prinsen var mycket trevlig och sympatisk,presenterade sig med namn och frågade hur jag mådde och jag svarade bra, hur mår du själv?
En alldeles fantastisk kväll – som hade varit fulländad om vi bara hade vunnit mot Kroatien..
IMG_6251
IMG_6254
Det är svårt att säga huruvida det var rättvist eller inte.. båda lagen tycker jag var lika bra. Möjligtvis att Kroatien hade bättre försvar. Men att Sveriges målvakt var bättre. Sjöstrand blev för övrigt vald till bästa spelare.
Men Kroatien var oxå bra mycket bättre på att filma till sig bollen. Vid ett tillfälle sa tillochmed domarna till dom att lägga av.
Nåväl, Hrvatska gick segrande ur gruppen, det är bara att gratulera.
IMG_6260
..och jag, jag håller tummarna att Sverige inte får alltför svårt motstånd i nästa runda.
Ps, jag älskar verkligen mitt liv och allt spännande jag får vara med om.
Jag är så oerhört lyckligt lottad och jag är så sjukt tacksam.
Sjuuukt tacksam!!

Comments are closed.

Arkiv