Män som slår

uomo violento_ allietipton
Män & män förresten. En så kallad man som slår är i mina ögon verkligen ingen man. Han är bara en ryggradslös fegis.
En patetisk ryggradslös fegis som en vacker dag kommer få vad han förtjänar.
Vad är man för en när man slår kvinnor? Eller barn?
Ett stort jävla skämt är vad man är.
Som ska visa sin så kallade makt. Tror dom.
Dessa fega stackarna ger sig nog inte på andra män eller  någon i sin egen storlek, för att dom helt enkelt inte vågar, men en vacker dag kommer dom att ge sig på fel person, och då kommer det vara jävligt synd om dom… (eller inte).
Shit som jag hatar dessa männen. Dom förstör så många liv.
Och jag tänker så mycket på nu när det är jultider, hur mycket jag lider med framförallt barn som lever med våldsamma pappor.
Barn som inte har någonstans att ta vägen.
Lägg till alkohol till ryggradslös och patetisk slående pappa, och katastrofen är ett faktum.
Och nej, jag skiter högaktningsfullt i om pappan haft en taskig barndom – vi har alla ett val! Vi väljer hur vi ska leva, vara och bemöta vår omgivning.

Finns det en mamma i sammanhanget? Då borde hon se till att dra. Ta sitt barn och dra.
Och nej, jag vet inte hur det är att leva i en relation där man får stryk, fysiskt och/eller psykiskt, men om man har barn får man ta sig samman och lämna.
Jag vill inte provocera med detta uttalandet, inte heller vill jag verka naiv. Fast det kanske jag är? Jag vet inte.
Jag vet bara vi lever i Sverige och här är allt möjligt. Jag vet att vi alla har ett val.
Framförallt tror jag mig veta att som förälder gör man väl allt i sin makt för att skydda sitt barn!?
Den ryggradslösa, fega och patetiska pappan är såklart inte inkluderad där, men den ”sunda” föräldern, i detta fallet mamman, borde ju skydda sitt barn och helt enkelt dra därifrån – och aldrig komma tillbaka.

…som jag vet att många ändå gör. Alltså går tillbaka till den destruktiva relationen. Gång på gång.
Gud så uppslitande för dessa stackars barnen. Varför gör man så mot sina barn egentligen? Jag förstår verkligen inte det.
Men… det är ett annat inlägg.

Från djupet av mitt hjärta, måtte alla barnen få en fridfull jul med glada föräldrar som håller sig nyktra.
Snälla.

4 Responses to Män som slår

 • Lina-Greece says:

  Tyvarr har vissa inte nat val om deras barndom har varit valdsam…behover psykisk hjalp.Vissa blir tvartom mycket snalla och fridfulla men tyvarr blir mangavaldsamma och ilska. Plus att mamman inte alltid mar bra..Ar hon stark och skarp sa skulle hon inte ens en gang skaffat familj me den dare!Tank pa det.Finns knappa tjejer som skaffar familj med idioter,da ar det inte latt att hjalpa barnen nar bada ar ur banan..For oftast ar det da.Idioter dras till idioter….Det ar outbildade manniskor oftast som uppfor sig som odjur.

 • Lina-Greece says:

  Tyvarr har vissa inte nat val om deras barndom har varit valdsam…behover psykisk hjalp.Vissa blir tvartom mycket snalla och fridfulla men tyvarr blir manga valdsamma och ilska. Plus att mamman inte alltid mar bra..Ar hon stark och skarp sa skulle hon inte ens en gang skaffat familj med en dare!Tank pa det.Finns knappa tjejer som skaffar familj med idioter,da ar det inte latt att hjalpa barnen nar bada ar ur banan..For oftast ar det sa.Idioter dras till idioter….Det ar outbildade manniskor oftast som uppfor sig som odjur.

 • Lina-Greece says:

  Fan va tjatig jag blir….2 ggr samma message…

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Jag håller med dig Lina… det är så tragiskt. Så tragiskt. Jag lider verkligen med alla barnen.. 🙁

Arkiv