Julsången som aldrig goes out of style


Och då menar jag verkligen aldrig!

När vi ändå är inne på George Michael-spåret; hur många gånger har man inte bölat till denna i sin ungdom?
Careless Whisper!

George-Michael
…och att man på allvar var dödligt kär i honom..lite ofattbart idag, såå snygg var han inte. Lika ofattbart som det var att han är gay. Tror inte tanken slogs av någon. Jag var för övrigt lika dödligt kär i den andra halvan av WHAM!, Andrew Ridgley – som jag såg på en klubb i Budapest 1987!

Jaja, suck. George Michael, en av mina stora idoler genom tiderna. Har sett honom 2 ggr, en gång i Göteborg och en gång i Köpenhamn för ca 7 år sedan.
Det var tider det…
Nä, nu måste jag dra till gymmet innan jag blir för emotional. Jultider innebär som ni vet att jag blir extra blödig och vemodig..

Comments are closed.

Arkiv