Paradise Hotel. Vad ska man säga…

Okej. Jag vet inte ens hur jag ska börja.
Såg lite av Paradise Hotel och kände samma förfäran som när jag såg Big Brother, missade du det blogginlägget? Isåfall hittar du det här.
Vad är det för idioter som ställer upp i sådana program? På riktigt alltså!
Har dom inga föräldrar???
Jag skulle skämmas ihjäl och aldrig kunna se mina föräldrar, eller vänner, i ögonen om jag hade varit med i ett sånt skitprogram, där jag hade sex med dom andra idioterna som oxå är med i programmet, eller allmänt framställdes som en korkad person.

Jag är uppriktigt förvånad över att man kan vara så dum i huvudet! Vad tror man att man åstadkommer? Fame and fortune – ja, kanske för en kvart. Och inte är det någon fame i positiv bemärkelse. Det är snarare fame i form, jasså, det var den idioten som var med i Paradise Hotel. Eller Big Brother. Eller vilket program man nu väljer att medverka i.
Och till dom som gör dessa program; jag undrar om dom letar länge för att hitta alla dumb-asses eller om the dumb-asses själva söker sig till programmet?
For real alltså.
Vilka plantor.
Tänker man inte längre än näsan räcker? Tänker man inte på att man ska söka jobb i framtiden?
Fast det är klart, om jobbet är som porrskådis är det säkert en merit att ha medverkat i dessa programmen.

Suck.
Avslutar även detta inlägget med citat från Aftonbladets läsare ang Big Brother:

”Det är ju ett skitprogram med fullkomliga nollor som deltagare. Om någon av mina bekanta skulle ställa upp (visserligen helt otänkbart) så skulle jag säga upp bekantskapen, skriver signaturen New Nick på Aftonbladet.se

Comments are closed.

Arkiv