Man är aldrig för gammal för mammas famn!

Min vackra Elena är sjuk tyvärr. Hon har ont i halsen, huvudet, har feber och är allmänt trött och då ville jag såklart ha hem henne till mig! Jag vill förvisso alltid ha mina barn hos mig, i synnerhet när dom är sjuka.
Tack o lov så ville Elena komma till mig. Min tappra tjej, hon var i skolan innan idag och skrev ett prov i svenska, och hon tänker göra samma sak imorgon; gå till skolan, göra ett matteprov och sen åka hem och sova igen.
Naturligtvis kör jag henne fram och tillbaka.

När jag hämtade Elena tog jag vägen om mormors och mormor ville oxå ha Elena hos sig. Såklart. Ahh, min älskade mamma. Hon dyrkar Elena & Micaela mer än livet. Min mamma fick inte ha Elena hos sig, för det ville jag. Men hon insisterade på att skicka med oss mat. Och det får hon så gärna göra.
Min mamma är grym i köket!
IMG_4656
Häromdagen fick vi fyllda paprikor med oss hem.
IMG_4465
Troligtvis får min mamma ta hand om Elena imorgon under förmiddagen, beroende på när vi får läkartid. Jag tror att Elena har halsfluss.
Stackarn har gått utan Alvedon & Ipren hela dagen. Suck. Jaja, nu är hon hos mig iallafall och här finns det läkemedel. Och massor med kärlek.
Framförallt lämnas hon inte ensam och utan läkemedel när hon är sjuk.
Tur att jag är egen företagare, för den där regeln, att man inte får vabba när barnen fyllt 12, den håller jag inte alls med om.
Klart man vill, och kanske tillochmed behöver, bli omhändertagen när man är sjuk – jag vill iallafall både ta hand om mina barn när dom är sjuka, och själv bli ompysslad när jag är sjuk. Fastän jag är 43 år.
Nu fixa te med honung och citron till min docka.

Ciao så länge!

Comments are closed.

Arkiv