Jag har blivit intervjuad av Nina Jansdotter igen :)

Jag är med i Dagens Ps ”Generositet ger karriärfördelar”
Än en gång är det PR-proffset Nina Jansdotter som intervjuat mig. Tacksam 🙂
Se nedan eller ännu hellre, gå in på denna länken, http://www.dagensps.se/artiklar/2013/09/19/47348110/index.xml och läs fler bra artiklar av bl a Nina!

Det ger stora karriärfördelar för alla inblandade om man blir bättre på att samarbeta och hjälpa varandra fram menar Daniella Ibis, rekryterare och moderator.

Generositet ger karriärfördelar

Det ger stora karriärfördelar för alla inblandade om man blir bättre på att samarbeta och hjälpa varandra fram menar Daniella Ibis, rekryterare och moderator.

Hon släpper gärna in andra branschkollegor till sina kunder. Det kan ju faktiskt vara så att någon annan är bättre lämpad att hjälpa kunden just den gången.

”Man måste dela med sig av sin kunskap och sitt nätverk. Jag är övertygad att om man bara gör det, så kommer det tillbaka till en förr eller senare. Det gäller bara att våga tänka lite större och ha ett längre perspektiv”, säger Daniella Ibis.

Detta sätt att arbeta  har definitivt givit henne ett mycket större nätverk vilket ger möjlighet till ännu fler affärer.

”På en öppen nätverksmarknad gäller det ju också att man själv blir ännu mer kompetent och vassare i sitt eget erbjudande”, säger Daniella.

Om fler skulle samarbeta och hjälpa andra fram mer så skulle vi enligt henne ha mycket mer transaktioner i näringslivet totalt och fler företag skulle kunna startas.

Daniella Ibis bästa tips:

– Sociala medier är ett utmärkt och enkelt forum för att tacka och prata om varandra i positiva ordalag. Vi kan alla bli ännu bättre på detta.

– Fokusera på de långsiktiga fördelarna på att samarbeta hellre än på vad just du själv vill ha ut av en enskild affär här och nu.

– Känslan av att vara snäll och generös ger välbefinnande för dig själv oavsett om du får hjälp tillbaka eller inte. Gläd dig över möjligheten av att få hjälpa andra bara för att det får dig själv på gott humör. Att vara glad på jobbet är värdefullt.

– See more at: http://www.dagensps.se/artiklar/2013/09/19/47348110/index.xml#sthash.W18OldZD.dpuf

Comments are closed.

Arkiv