Jag måste lära mig danska

IMG_2895
I surrender. Okej. Jag måste lära mig danska.
Det är dags nu.
Jag har precis fått tacka nej till en moderatorsförfrågan (uppdragsgivaren var Lunds universitet) eftersom panelen (dessutom politisk) delvis består av danskar. Och jag är ju inte så bra på danska som ni kanske vet (läs, förstår ingenting alls).
Fan oxå. Jag hade så gärna velat tacka ja till det uppdraget.
Jag vill inte behöva tacka nej till fler moderatorsuppdrag pga att jag inte klarar språket, och jag vill definitivt inte missa chansen att vara Greklands delegationsvärd (om jag får chansen, alltså), nästa år under Eurovision som ju är i Danmark, Köpenhamn.
Så, som sagt, det är dags nu. Definitivt.
Danska språket, here I come!

För övrigt har jag supermycket att göra på alla mina uppdrag, vilket iofs är bara bra. Alternativet hade inte varit lika kul.
Vet inte om jag skrivit det tidigare, men jag har alla mina hattar på mig samtidigt; Rapidus-, rekryterar-, Jan W-, & Maria L-hatten.

…nu är det iallafall söndag och jag ska bara ta det lugnt med mina tjejer (när dom vaknar…).
Men först ett träningspass och sen terapi i trädgården.

Älskade lilla Dimitris & undertecknad från igår när jag var hos syrran en sväng.
IMG_2932
Tata lovers!

Comments are closed.

Arkiv