Äntligen med bil igen!

Jag är närmast överlycklig över att ha fått min bil tillbaka!
Så lycklig att det första jag gjorde var att åka till biltvätten med henne 🙂

Det tog hårt på mig att vara utan bil. Hårdare än jag trodde.
Mitt i denna kylan dessutom.
Jag hade kunnat hyra en bil till ett mycket förmånligt pris om jag ville genom en försäkring. Men jag vill inte lägga en enda krona till på mitt snart fd försäkringsbolag (inte så Trygga-Hansa), så jag valde att inte använda den försäkringen.
Istället får jag 100 kronor per dag som jag varit utan bil.
Perfekt.
Jag blev även erbjuden bil av ett par vänner, men tackade nej.
Hade farsans bil när det verkligen behövdes, så det löste sig.
Jag har blivit hämtad, skjutsad till och från affären och sånt – bra vänner man var ha, va?
Svårast var att jag inte kunde köra mina barn till skolan eller till/från aktiviteter.
Dom fick ta bussen i denna kylan. Det kändes inte helt bra. Och ja, jag vet att de flesta ungdomarna får transportera sig själva, men jag vill kunna ställa upp för mina barn och finnas där när dom behöver mig.
Att ha bil är lika med frihet för mig.
Och frihet, det är viktigt för undertecknad..!

Comments are closed.

Arkiv