Första, men troligtvis inte sista, nyåret utan mina twins

Känns sådär. Både konstigt men ändå rätt på något sätt.
Mina tjejer fyller 17 år i mars och jag har full förståelse för att dom vill fira med kompisar.
Men det känns ändå lite märkligt.
Detta nyåret hade jag planer på att fira själv.
Fira och fira förresten, jag hade tänkt göra det jag gjort nästan varje kväll denna julledigheten; nämligen ta det jäkligt lugnt, ligga på soffan och varva mobilen, datorn och Fråga Doktor Ozzy-boken.
Men min syster accepterade inte det, hon är för söt, och insisterade på att jag skulle åka och äta med dom. Dom skulle bara vara hemma själva eftersom deras minsting Aliki är sjuk. Och hon måste bli frisk eftersom hon ska döpas till helgen.

Jag är glad att jag masade upp mig från soffan, som jag hade legat i hela dagen, och åkte hem till syrran.
Vi hade en mycket trevlig och avslappnad kväll med god mat, efterrätt och så skålade vi alla med Pommac kl 00.00!


Anna & Dimitris
Jag & Anna i våra lånade klänningar; hon har lånat sin klänning av mig, den var min när jag var liten och jag har lånat min klänning av Despina (för flera månader sedan men det är första gången jag använder den!).Efter den trevliga kvällen åkte jag hem och på radion spelade dom I don´t wanna miss a thing med Aerosmith.
Jag älskar den låten. Den påminner mig om min bästis Billy som dog för över 14 år sedan. Billy, Vasilis, som har namnsdag idag den 1 januari.

Fan som jag saknar Billy. Fortfarande! I augusti är det 15 år sedan han dog.
”Every moment spent with you is a moment I treasure”.
Önskar du fanns kvar hos oss…

Comments are closed.

Arkiv