Overkligt

”Overkligt” har blivit ett ofta återkommande ord dessa dagarna. Och det är precis så det fortfarande känns, overkligt.
Overkligt att jag skrivit en bok. Overkligt att jag haft bokrelease. Overkligt att så många kom!

Jag har inte till fullo tagit in detta än. Går fortfarande omkring som i en bubbla.
Har knappt ätit något. På release-dagen i förrgår åt jag endast en liten skål med frukostfil hemma, 6-7 knäckebröd med ost och skinka hos Cina när hon skulle sminka mig (blev akut hungrig), och några dadlar på Hotell Park Inn på kvällen (fan att jag missade deras ris-ála-malta med körsbärssås, som jag smakade på Park Inns julmingel, supergod!).
Igår blev det inte mycket mat heller. Inte likt mig. Jag brukar inte vara inte hungrig om man säger så…

Cina & jag innan sminkningen

Känner mig oerhört emotional emellanåt. Som igår när Jan W och jag var på möte.
Efter mötet när vi satt och pratade, frågade Jan vad jag tyckte om releasen, om jag var nöjd med kvällen o sånt? Jag började nästan gråta där jag satt (vi var på Percys Restaurang på Malmö Arena). Och det var ingen konstig fråga han ställde!, men jag började alltså nästan gråta.
Och nej,det var absolut inte av missnöje, jag var supernöjd med kvällen! Jag var supernöjd med hotellet, med alla som kom, med alla som sa så fina saker till och om mig, jag var övernöjd med precis allt!
Allt är så… ja, ni vet, det är overkligt.

Receptionen på Park Inn

Bild som jag snodde från Inga-lills blogg

Har heller inte tränat denna veckan. Känner mig inte helt frisk, jag har ont i halsen och huvudet och tänker vila från träningen resten av veckan.
Hoppas inte min kondition påverkas av den ofrivilliga vilan.
Jag köpte Alvedon, Ipren och Strepsils. Och två böcker av Ozzy, ”Doktor Ozzy, Råd från Rockens Överlevare Nummer Ett”, till mig själv. Där kanske finns lite användbara tips och råd på hur man tillfrisknar snabbare? ..fast man kanske inte ska fråga just Ozzy, det medicinska miraklet…

Och så köpte jag ”Jag är OZZY” till Jan! Jag tyckte den boken var skitrolig, så jag hoppas att Jan oxå kommer gilla den!
Vidare köpte jag en blomma till Ulrika och Park Inn.

..och sen åkte jag hem och lade mig!
Jag behövde det.

Idag känner jag mig inte lika konstig, men däremot lite hängig, jag är inte helt frisk. Men heller inte sjuk. Ni vet den där ”mellanperioden”; antingen blir man sjuk eller så går det över. Vi får hoppas att det går över!
Men jag är glad iallafall! Glad för att Elena & Micaela kommer hit fastän det inte är min vecka, för vi ska bjuda Maria på middag senare ikväll!
Men innan jag & tjejerna åker hem för att laga middagen, ska först ska vi köpa gran.
Micaela ska förresten även jobba på release-filmen! Hon fick ju låna kamera av Favo-Fredric och så fort filmen är färdig lägger jag ut den 🙂

…och ja, det är fortfarande liiite overkligt!

Ps, läs oxå min dotter Elenas inlägg om releasen och min kompis Merlyns inlägg 🙂

2 Responses to Overkligt

 • Visst är det härligt att lyckas! Go girl!
  Jag fick inspiration till att tänka om en del kring mitt manus.
  Gulligt att du länkade till min blogg med bilden, proffsigt av dig!

  Önskar dig en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
  med massor av vila.
  KRAMIS!!!!

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Glad att jag inspirerar dig kring ditt manus – du måste ge ut boken IL!!
  Klart jag länkar, det gör jag alltid när jag stjäl något med pride 🙂
  Kram och än en gång TACK!
  Och God Jul på på dig med!

Arkiv