Peter Landgren & Co

Jag skrev på min FB om fastighetsmäklarna Peter Landgren & Co förra veckan och tänkte att jag gärna ville skriva ett par rader om dom på min blogg oxå.
Innan någon undrar vill jag klargöra att detta inte är ett ”köpt” inlägg, jag skriver för att jag vill.
Jag har träffat både Peter & Ines Landgren vid ett par tillfällen genom basketen, senast igår i Lomma när vi var och kollade på Lobas damer som mötte Helsingborg (och förlorade med 2 ynka poäng efter förlängning).
Deras son spelar oxå basket, precis som mina döttrar – om nu någon har råkat missa att mina döttrar spelar basket 🙂

Häromdagen var jag förbi deras kontor på Limhamn för att lämna ett par Bara Bella-böcker som Peter hade beställt.
När jag kom in i deras supermysiga kontor var det första jag slogs av en skön och harmonisk stämning.
Jag har iofs redan hört att Peter Landgren & Co är en fantastisk arbetsgivare, och jag kan tala utifrån egna erfarenheter när det gäller att vara deras kund, jag köpte nämligen mitt hus genom dom för många år sedan.

Så det jag egentligen vill säga med det här inlägget är att om man ska köpa eller sälja sin bostad är det Peter Landgren & Co man ska kontakta!
Dels för att ett husköp är en av dom absolut viktigaste affärerna man gör i sitt liv, och det kan man inte överlämna till vemsomhelst.
Och dels för att inte bara Peter & Ines är så oerhört kompetenta & trevliga, men även för att resten av personalen som jag träffat där oxå är det!
Seså, iväg nu och kontakta dom!

För övrigt är det jämn vecka och det innebär att  mina stoltheter kommer hem till mig igen, hurra!

Hej så länge då 🙂

Comments are closed.

Arkiv