Maria Lindberg, dubbel världsmästare i boxning!

Jag är numera stolt agent till även Maria Lindberg!

Sedan i somras/tidig höst är jag ju Jan Wifstrands agent, och numera alltså även Maria Lindbergs.
Maria och jag träffades när Fritidsförvaltningen på Malmö Stad arrangerade ett konsulentevent, jag gillade henne direkt!
Min bästis Favo-Fredric känner Maria och har genom åren alltid talat så väl om henne. Konstaterar att det han sagt stämmer!
Maria och jag träffades ett par gånger, vi gillade varandra och bestämde oss för att köra helt enkelt!
Det här kommer bli hur bra som helst – Maria är verkligen grym och jag gillar hennes sätt. Dessutom har hon fått mig intresserad av boxning – en sport som jag aldrig tidigare engagerat mig i. Det här kommer bli hur jäkla bra som helst!

Det kommer hända mycket för Marias del efter årsskiftet, bla kommer det ut en dokumentärfilm om henne och vi ska se till att hon får åka till Tyskland och försvara sin VM-titel.

Om du inte redan gillar henne på FB kan man gå in här och bli ett fan!
Då kommer du bl a se detta på hennes sida:

ÄNTLIGEN!!!!! Efter flera års letande har jag äntligen hittat rätt!
Från och med nu kommer jag att samarbeta med Daniella Ibis AB. Daniella är en fantastisk kvinna på många plan. Hon är inte bara framgångsrik som företagare utan också en mycket färgstark person. 
Med tanke på att Daniella har lika mycket driv i sig, inom sina kunskapsområden, som jag själv har inom boxningen så kommer vi att bli ett grymt team. Jag ser verkligen fram emot vad vi kommer att åstadkomma tillsammans!

Jag känner samma!

..och vill du höra henne berätta sin story ”Uthållighet i Världsklass” är du välkommen att kontakta mig!

2 Responses to Maria Lindberg, dubbel världsmästare i boxning!

Arkiv