Grattis LdB FC …

… som vann följande på Fotbollsgalan:
Anja Mittag vann både Årets målskytt + Årets allsvenska spelare.
Thora Helgadottir blev Årets målvakt.
Elin Rubensson Årets genombrott/nykomling.
Välförtjänt!

..och så blev jag så jäkla irriterad igen när dom visade lite från guld-matchen mellan LdB FC och Tyresö, ni vet den matchen där domaren dömde bort Elins mål, som hade sett till att guldet stannade kvar i Malmö för 3e året i rad.
Satan vad irriterad jag blev! IGEN!
Caroline Seger fick frågan hur det kom sig att dom vann guldet: ”Ja… vi gjorde ett mål”.
HALLÅÅÅÅÅ, det gjorde vi oxå!!!

Hon var klok nog att hålla en någorlunda låg profil, även om hon sa att bollen inte var inne, så vet hon, målvakten, och dom som satt precis bakom målet, att bollen var inne. Linjedomaren visste oxå att bollen var inne.
Men tyvärr inte huvuddomaren. Hade hon fått pris som årets huvuddomare hade jag flippat ut!
Nej..jag har så svårt för att släppa detta. Helt sjukt.
Jag blir fortfarande lika förbannad varje gång jag tänker på det eller blir påmind om det.
SATANS SKIT!

Nej, nu går vi över till en annan favorit… ZLATAN.
ZLATAN.
ZLATAN.
Guldbollen för 7e gången.
He is a star!

…men han tackade inte Helena..?!
Hmm…. undrar varför?

Han hade tackat mig iallafall, HA! 🙂

Comments are closed.

Arkiv