Emporia VIP-invigningen!

Igår var det VIP-invigning på Emporia, jag representerade Rapidus och var på plats!

The Silver Queen, Argentum Regina stod för underhållningen.
..och sist men inte minst, jag med Ilmar Reepalu, Malmös starka man. Som blev personligen inbjuden av mig till LdB vs Tyresö den 3e november. Han är välkommen till VIPen, men måste givetvis betala inträdet först 🙂

Ett fint köpcentra. Ytterligare ett i staden.
Jag undrar om det finns underlag för så många köpcentra egentligen? Är inte folk mätta?
Och framförallt, har folk så mycket pengar?
Kolla på Entré och Caroli – jag undrar hur bra det går för dom?
Triangeln likaså?
Mobilia både ser och vet jag att det går mycket bra för. Det är alltid fullt på parkeringen. Alltid!
Det kvittar liksom vilken tid man kommer dit, man får garanterat leta länge efter en parkeringsplats – som för övrigt är gratis. Något jag tror är ganska viktigt (och som jag vet att vissa andra köpcentra-chefer inte vill höra talas om..)
Nåväl, jag tror att det kommer gå bra för Emporia, iallafall på kort sikt, och sen får man se.
Jag kommer naturligtvis besöka Emporia, ska köra lite kundluncher där och självklart oxå handla något – och det brukar aldrig vara problem med något av det. Jag är mycket bra på att både äta och handla!

Well. Det var allt för denna gången.
Välkomna åter imorgon igen.
Tata!

Comments are closed.

Arkiv