14 år sedan Billy dog

Imorgon är det 14 år sedan min allra första bästis Billy dog.
Han blev bara 30 år.
Kan inte fatta att det gått 14 år.
Året på nedan bilder är 1992 tror jag och vi var hemma hos honom och hade kul som vanligt.


Den här bilden nedan är tagen 1989 tror jag, Billy var i Sverige och hälsade på mig och här är vi på väg till (eller från, minns inte riktigt) Kastrup – med Limhamn/Dragör-båten (!)

Saknaden är fortfarande stor. Speciellt varje gång som jag kommer till Grekland & i synnerhet Kilkis.
Billy var ju Kilkis för mig! Han måste finnas här ju! Och det gör han i viss mån ändå…
Varje sommar besöker jag hans grav och hans föräldrar.


Och varje gång säger vi samma saker; tänk om hunden inte hade hoppat på honom, då hade inte skottet avlossats. Tänk om han hade haft närmare till vägen och därmed kommit till sjukhuset tidigare. Tänk om han inte hade behövt amputera armen, då hade han säkert inte fått hjärtstillestopp. Tänk om han inte hade gett sig ut på den jäkla jaktrundan, då hade han varit här idag.
Tänk om, tänk om.

Älskar dig alltid Billy.
Shit som jag saknar dig!

Comments are closed.

Arkiv