OS-Silver & rosring i silver


Även om guld är en fin färg, så är silver oxå det – i synnerhet denna ringen som jag fick av min bästis Pia – TACK vännen, jag älskar den! Och det är faktiskt den andra ringen jag får av henne, har tidigare fått en Dyrberg/Kern oxå.
Sverige tog som bekant OS-silver efter en lite väl dramatisk (mot slutet iallafall) handbollsfinal mot de regerande Världsmästarna och OS-mästarna – men inte Europamästarna (för det är danskarna och dom skickade vi hem från London!) Frankrike!

Vilken insats det svenska landslaget gjorde!
Fransmännen blev nog lite chockade. Det var väldigt jämnt och det var jämnt mer eller mindre hela matchen. Sverige ledde tillochmed vid ett tillfälle med en boll i början på matchen (och F ledde med som högst 3 eller 4 bollar vid ett par tillfällen i andra halvlek).
Tyvärr hade vi även fler utvisningar och flera skott i stolpe och ribba. Och tyvärr visade svenskarna alldeles för stor respekt för sina motståndare
Och vi gjorde även den redan outstanding Omeyer betydligt bättre genom att skjuta rakt på honom flera gånger…
Nåväl, det går inte att komma med en massa tänk-om nu.
Frankrike vann rättvist, och dom var utan tvekan det bättre laget. Dom hade järngrepp över matchen hela tiden. Full kontroll.

… och det kommer fler OS. Och VM och EM!
Jag sa det efter VM och jag säger det igen;
Sveriges handbollslandslag är tillbaka i finrummen igen! 

Comments are closed.

Arkiv