Uppdaterat: Självförtroende och upprättelse är bra saker

Innan idag gjorde jag ett inlägg om att mina tjejer spelade träningsmatch igår med Malbas utvecklingslag mot Skånelaget, Skånelaget som dom alltså inte kom in i.
I mitt tidigare inlägg var jag tydlig med vad jag tycker om att man delar på sportande tvillingar och att jag tyckte, och tycker fortfarande, att mina tjejer definitivt borde ha tagit en plats i Skånelaget.
Jag inser såklart att jag kan ha trampat någon på tårna.
Men jag vill vara tydlig med att jag inte är ute efter att kritisera någon, jag bara talar om vad jag tycker.
Anledningen till att jag nu tagit bort inlägget är för att en av mina tjejer blev lite besvärad av det, även om hon oxå står för det hon tycker och känner.
Så det jag har valt att behålla är nedan (och det är godkänt :-)):
Utvecklingslaget vann med 69-45 och Elena & Micaela gjorde vars 10 poäng i matchen, och var assist till minst lika många.

Viktigast av allt med denna matchen var ändå inte att vinna – det var att mina tjejers självförtroende åkte upp igen (sen att dom faktiskt vann var bara en bonus).
För självförtroendet var inte på topp när dom inte kom med i Skånelaget.. jag har haft fullt upp med att lyfta dom!
Fast mest blev dom jävligt taggade efter att självförtroendet hade varit nere och vänt.
Om inget annat så bevisade dom det igår på matchen iallafall – åtminstone för sig själva!
Och det är det viktigaste av allt – att dom VET vad dom går för – och att dom alltid kan bli bättre på allt!

Elena & Micaela kommer träna som galningar i sommar (dom spelar ju ändå basket varje dag i Grekland, men oxå här hemma) och tjejerna tänker komma tillbaka efter sommaren och vara ännu starkare, ännu snabbare, hoppa ännu högre och med en ännu bättre teknik & spelförståelse!

Detta var den första riktiga motgången, och sådana behövs kanske oxå ibland, men mina tjejer har vänt det till något positivt och triggas ännu mer av att bli bäst!

THE SKY IS THE LIMIT MY TERRIFIC TWINS – det finns ingenting ni inte klarar av!!!

Comments are closed.

Arkiv