Dann will ich vråååla Carååååla!

(den uppmärksamme noterar att det är andra gången jag använder samma rubrik, första gången var den 20e november 2009, kolla det inlägget här).

Nu tillbaka till varför jag vrålar Carola igen:
Jo, för att boken om Sveriges bästa sångerska är äntligen här; Främling – En bok om Carola av Andreas Ekström och Johanna Koljonen!
Som jag tänker sträckläsa den!
Sidorna 47-48 kan jag nästan redan utantill; dom sidorna handlar nämligen om yours truly där det står om to which extends jag var beredd att gå för Carola…
Jag var 12-13 år och en mycket bestämd ung dam redan då (alla som överraskas av detta har inte fördjupat sig och/eller studerat min blogg tillräckligt noga, så sätt igång och gör det nu, tack).

Hur det kom sig att jag är med i boken? Jo, jag jobbar ihop med Andreas fru, Lisa Kirsebom, på Rapidus, och en dag satt vi och brainstormade om en sak, Carolas namn dök upp och jag berättade om den händelsen när jag var 13, Lisa berättade för Andreas, Andreas kontaktade mig och undrade om jag kunde tänka mig att finnas med i boken – klart jag ville!!! – och på den vägen är det.
Och igår var det releaseparty på Rasoir och självklart var jag där!

Jag, Andreas & Johanna – Johanna var så söt, hon sa; ”Vad kul, tänk att du finns på riktigt”, hahhahah!

..och här en lite tydligare bild på oss..

Har du inte boken – köp den!
Jag lovar att den är bra. Säger jag utan att ens ha påbörjat den..men jag bara vet att den är bra, jag har ju övernaturliga krafter som ni vet, så lita på mitt ord och köööp!

Snart är det Rapidusbaren i Lund och därefter ska jag heja när mina terrific twins spelar basketmatch!
Tata så länge!

Comments are closed.

Arkiv