Annika Falkengren på Rapidus

Jan Wifstrand har återigen, för vilken gång i ordningen vet jag inte, lyckats få hit en superhet och intressant person som Rapidusgäst, denna gången SEB-chefen Annika Falkengren.
Jag säger bara ”wow” – vilken kvinna!! Hon är inte bara smart och snygg, hon var även väldigt sympatisk, down-to-earth och hon hade även mycket nära till skratt!
Ett mycket gott helhetsintryck!

…efter att våra värdar, denna gången Ernst & Young, hälsat välkomna till sina lokaler, hälsar jag välkomna å Rapidus vägnar..

…och passar samtidigt på att berätta om nästa Rapidus-event som är den 30e maj kl 16.30 i Lund på Edison Park, Rapidusbaren, och även denna gången med blandannat en het gäst som oxå är chef för tusentals anställda.
Detta eventet, alltså Rapidusbaren den 30e maj, är öppet även för icke-medlemmar, så vill man komma dit, bara meddelar man mig så skickar jag en inbjudan!

…och är man Rapidusmedlem ska man även hålla utkik efter inbjudan till vår sommarfrukost i Båstad, då har vi (igen!) en mycket speciell gäst… men detta gäller alltså bara våra medlemmar.
Är man inte medlem och vill bli det, så kontaktar man mig och jag fixar!

Ha en underbar dag nu folks!

Comments are closed.

Arkiv