SM-handbollsfinalerna på Arenan!

Igår tog Sävehof  (igen) dubbla SM-guld på Malmö Arena.
Ingen blev egentligen superöverraskad, Sävehofs dam- och herrlag har dominerat svensk handboll de senaste åren.
Jag såg dessvärre inte damernas match, Lugi vs Sävehof (jag såg LdB spela derby mot Vittsjö och vi vann med 4-1), men fick höra att första halvleken var hyfsat jämn, men att i andra halvlek så drog Sävehof ifrån.

Herrarnas match såg jag däremot, Kristianstad vs Sävehof.
Min födelsestad Kristianstad hängde tyvärr inte med alls.
Sävehof dominerade totalt redan från början, dom var snabbare på fötterna, tekniskt bättre, fysiskt större (minus K-stads Lars Möller-Madsen då som är 2,05 lång!), ja, Sävehof var mer överlägsna i allt.
Sävehof hade oxå betydligt roligare på planen verkade det som. Ja, det är klart man har roligare på planen när man leder, men man ska kunna ha roligt även när man inte gör det. Ja, jag vet att det är jättesvårt.

Hursom, matchen tv-sändes av SVT och jag var tydligen med på bild flera gånger, minst 7-8 gånger. Kul!
Extra kul eftersom jag hade min LdB-tröja på mig (min o min, jag tog på den när jag skulle ut på planen och mellansnacka i halvlek, jag frös som f-n!)...och nedan bild var roligast; jag & min bättre hälft, iPhonen – och jag ler dessutom, hehe. Fick väl som vanligt någon rolig kommentar!

Jag fick en massa meddelande på både Facebook och sms att man sett mig i tv.
Min första och omedelbara fråga var; ”Var jag snygg? Och framförallt, SMAL??” 🙂
Min barndomsvän Viktor skrev att jag var fantastiskt bra på produktplacering, hahhaha! – och att jag givetvis var snygg och smal (tur man han har världens bästa vänner..!)

Innan matchen försågs jag med Finalfesten 2012 – VIP -armband

av Kalle som sitter i Lugis styrelse – Kalle fixade även biljetter till mig. Jag är evigt tacksam!!

Efter den goda middagen på Arenan transporterades vi alla till Glasklart där efterfesten hölls.
På någon konstig vänster hamnade jag på Lugis buss och innan jag visste ordet av var jag på Glasklart – iförd ovan kläder..
Ja… jag brukar ju inte gå på fest i polotröja och röda linnebyxor.
Det var iallafall en trevlig fest, jag träffade många bekanta ansikten, bla Peter Gentzel och Stefan Lövgren.
Stefan träffade jag även på ett frukostmöte i fredags….


Hursom, jag stannade inte länge på Glasklart, vid 01 var jag hemma.
Jag skulle ju inte gå på efterfesten alls!

Nu är det up and iväg till Lund för att kolla på mina stoltheter, det är uttagningar till Skånelaget som pågår.

Have a FAB day och pliiiiis håll tummarna för  mina tjejer!

Comments are closed.

Arkiv