Förförd av en snorvalp

Nej, naturligtvis inte i verkligheten. I en dröm.
Jag har haft konstiga drömmar lately, men den här tog priset. Och nej till alla er amatörpsykologdrömtydare där ute, detta är ingen våt dröm jag i hemlighet önskar ska besannas. Så har jag klargjort det.
Inte heller har jag kollat i min grekiska drömtydarbok vad drömmen kan tänkas betyda – jag är inte så säker på att jag vill veta..
Jag vaknade iallafall av att jag asgarvade – något jag iofs brukar göra och jag älskar det och blir lika glad varje gång jag vaknar på det sättet!
Nåväl. Tillbaka till drömmen.

Jag hade föreläst på en skola. Inget konstigt med det, jag föreläser ofta på skolor.
Det som däremot inte händer lika ofta är att eleverna kommer fram och frågar vilken klass jag går i.
I drömmen hände det, en av killarna undrade på ett väldigt flirtande sätt, vilken klass jag går i.

”Vilken klass jag går i? Är det inte ganska uppenbart att jag är något äldre än vad du och alla andra elever är??”, sa jag.
”Skulle du vara äldre än jag?? Yeah right….”, svarar charmören och närmade sig mig sakta.
”Du, jag är mer än dubbelt så gammal som du är”, sa jag och försökte upprätthålla någon form av auktoritet, samtidigt som jag hoppades att det inte syntes att jag blev generad (detta har iofs hänt på riktigt oxå, att en elev flirtat öppet och hejdlöst, och jag blev så generad…!).

Tillbaka till drömmen: den här charmören – sa jag att han var skitsnygg förresten? – kom närmare och närmare samtidigt som han tittade mig djupt i ögonen..
Han log lite sådär snett, ställde sig bakom mig, jättenära, viskade något i mitt öra som jag är alldeles för blyg för att berätta, förde mitt hår åt sidan och började sedan sakta kyssa min hals…

…och i det ögonblicket vaknade jag av att jag gapflabbade!! Tack Gode Gud för det! TACK för att jag fick vakna!!
Tänk om jag hade sovit vidare och låtit eleven fortsätta kyssa mig?!! Jag hade skämts ihjäl! Det skulle aldrig nånsin hända – jag lovar – varken i någon dröm och allra minst i verkligheten!
Det var en absurd situation; en elev och jag liksom!!

Jag tycker det är lite pinsamt med folk som har partners half their age.
Fördomsfullt, ja, jag vet. Och jag vet oxå att kärleken inte har någon ålder.
Jag känner ett par personer där den ena är betydligt äldre än den andra (både killar & tjejer) och dom är genuint lyckliga, så detta gäller inte för dom 🙂

Men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är patetiskt och gubb- och gum-sjukt..  – speciellt när det gäller 45-50åringar som är med 20åringar.
Som sagt, förlåt till alla er som lever med partners half your age..
Är man 70 och 50 tycker jag inte det är lika pinsamt…

For the record: Vid två tillfällen har jag varit ihop med killar yngre än jag; när jag var 36 år var jag ihop med Micke som då var 35, alltså endast 1 år yngre. Det räknas väl knappt?? Han var dessutom helt gråhårig, så jag såg iaf inte äldre ut än honom *ler*
Och så när jag var 24 år och var ihop med Gustav… aaahhh Gustav 🙂
Han var då… hmm, vågar jag erkänna det? Ja okej då, han var 18. Men jag lovar och svär att det inte syntes. Eller märktes ska tilläggas. Alltså att han var 6 år yngre.
Gustav var så snygg! Lång, långt hår och rakad på sidorna, side-cuts, jag hade ju under en period ”a thing” för långhåriga män… (eller pojkar om man så vill i Gustavs fall).

Gustav var för övrigt den som fick min porslinstand i munnen när vi hånglade, hahhahaha! Först trodde jag det var hans piercing som åkt av..
Vilka minnen! En lite mer utförlig story om det får ni här.
På tal om att Gustav var snygg; alla – (alla; låter som jag haft hundratals killar. Det har jag inte!) – men dom killar jag har haft, har varit skitsnygga, och självklart håller inte varenda människa med om det. Beauty is in the eye of the beholder som man säger.
Men har ni märkt hur fula snygga killar kan bli när dom beter sig som skitstövlar??

..och vi går inte in på när jag själv för ca 1 år sedan hade en fling med en man, P, som är 10 år äldre än jag..

Nu ska jag ut och terapiarbeta i min trädgård. Tata så länge!

Comments are closed.

Arkiv