En snurrig dag

Bokstavligen snurrig.
Från det jag gick upp imorse, till det att jag nu sitter här ikväll, klockan är snart 20.30, så har jag varit yr – och det snurrar fortfarande, trots att jag sitter ner.
Detta händer mig lite då och då. Sist det hände var i december någon gång, och då var jag inte bara yr, jag frös och var skakig oxå.
Jag svimmade oxå för någon månad sedan, i min Micaelas armar, men det var ju för att jag for upp från liggande läge, och det vet jag att inte bör göra. Då är sannolikheten att jag svimmar garanterat 100procentig.


I alla fall.
Dagen har gått i ett, så jag har inte hunnit tänka efter hur snurrig jag egentligen är.
Men min lunchdate, underbara Emma – som för övrigt oxå har en blogg som heter Emmas Drömliv, besök!! – hon lät mig minsann inte glömma – hon försökte även få mig att lova att ringa doktorn. Jag lovade inget eftersom jag visste att jag inte skulle göra det…
Sen gick vi en bit tillsammans och på den korta biten hann jag träffa minst 3 personer jag kände, och när dessa personerna hälsade och frågade ”hur är det”, svarade jag bra och Emma kontrade direkt och sa ”Nej, det är inte alls bra med henne, hon är snurrig och skakar”.
Emma påstår att jag skakade, för hon höll mig i armen. Själv kände jag inte att jag skakade den här gången.

Alldeles underbara och så omtänksamma Emma – jag vet inte om jag sagt det tidigare, men det tål det att upprepas: Emma var en av deltagarna när jag höll en Rekryteringsföreläsning för flera år sedan, 2006, och redan då utmärkte hon sig från de andra, och jag sa till henne att hon kommer gå väldigt långt – vilket hon har!
Hon är inte bara snygg och smart, hon har även hjärtat på rätta stället. Vilken tjej!
Snart får hon sitt första barn och jag bara vet att hon kommer bli världens bästa mamma!

..och ja, jag ska ringa doktorn om yrseln håller i sig imorgon oxå.
Eller om jag fortfarande är yr i övermorgon.
Eller till helgen…

Puss & Kram alla mina små kycklingar!

Comments are closed.

Arkiv