Ängeln Nina

Affärsängeln Nina Jansdotter, alltså.
Idag åt vi lunch tillsammans, det var ett tag sedan vi sist träffades IRL. På facebook däremot, där interagerar vi desto mer!
Nina är i min värld, Queen of Social Media, och speciellt Facebook. Innan vi vet ordet av, äger hon säkert oxå LinkedIn & Twitter med!

Nina har hjälpt mig mycket – det är dessutom det hon bland annat arbetar med,  PR-uppdrag. Att lyfta fram andra och se till att de får utrymme i media.
Och ingen är nog bättre lämpad än henne; hon har kontakter överallt.
Det är tex Nina som såg till att jag hamnade på Metro för ca 1 1/2 år sedan.
Det var även Nina som såg till att en tidning ringde mig för ett år sedan för att fråga om jag ville uttala mig om en fd partiledares framtida eventeulla jobb (som jag tyvärr passade vidare..)
Nina har även lyft mig som både headhunter och säljchef på Rapidus via sin Facebook-sida, och för det är jag evigt tacksam.
Och som ni vet, så glömmer jag aldrig bort någon som hjälpt mig.
På ett eller annat sätt, återgäldar jag det man gjort för mig…

…och jag kan börja med att rekommendera henne här på min blogg – för att jag vill! – jag har ju trots allt ganska många läsare.
Statistiken för vecka 14 visade på: Medelantal lyckade begäranden per dygn: 6 796 – fattar det knappt, att så många läser mig!!!
Jag är dock väldigt glad över det! 🙂
Så, du, en av alla nästan 6800 läsarna per dygn: Om du eller någon du känner behöver hjälp med att synas och/eller coachas, Nina is the one to talk to – utan någon som helst tvekan!
Får hon bara en enda klient genom mitt inlägg, så blir jag superglad!

Jag & Nina

Comments are closed.

Arkiv