Vi är återförenade!


Eller inte riktigt återförenade; detta är inte min Mac som jag lämnade in på Kullander för över en månad sedan:
Ovan är en ny Mac, fast med min kopierade hårddisk i, och min hårddisk har jag varit återförenad med ett par veckor redan eftersom jag fick låna en dator av Kullander under tiden som Siemens höll på med mitt leasingavtal.
Kullander har gjort ett förträffligt jobb, dessvärre är jag inte lika imponerad av Siemens. Det var olika bud varenda gång jag pratade med dom, vid ett tillfälle sa en av personerna ”Men din dator är ju stulen, läser jag här!” – Jag bara, ”say what”?
Var kom det ifrån? Jag har aldrig påstått att min dator är stulen!
Nej, ingen koll och olika bud inger inte förtroende hos mig iallafall. Tydliga förbättringsmöjligheter hos Siemens.
Men skit i det nu – jag har fått en ny dator och allt är frid och fröjd!

Igår jag var jag ute med grekligan-tjejgänget, vi var ca 10 stycken, på Moosehead och det var så trevligt!


Mindre trevligt för den som faktiskt såg till att vi överhuvudtaget träffades, Alex,  hon blev nämligen sjuk, stackaren.
Men vi åt och skålade för henne ändå 🙂
Nedan min hamburgertallrik och vita glas vin!

Och x antal glas vitt vin senare var det dags för mig att bege mig hemåt.
Tack tjejer för en supertrevlig kväll, detta gör vi snart om igen!

..och idag ska jag EVENTUELLT göra  något som jag aldrig tidigare gjort förut…
Återstår att se om jag vågar eller fegar…!

Comments are closed.

Arkiv