Jag har mutat Anders Borg – finns även på Youtube!

Alltså finansministern Anders Borg!
Det bästa sättet att göra det på var att ta med lite kakor hemifrån mamma för ingen normalt funtad person kan motstå mamma Toulas kakor (eller mat).
Egentligen ville jag ge honom sprit, folk tenderar att bli så mycket mer medgörligare då. Så även jag, by the way.
Men efter noga övervägande – jag har ju trots allt en image att upprätthålla – så skippade jag spriten och höll mig till kakorna.
Nåväl.
Var och hur kom det sig att jag träffade Anders Borg då?
Jo, för att favo-Jan Wifstrand har gjort det igen; han lyckades få hit herr Borg som gäst på morgonens Rapidusfrukost (som för övrigt fullbokades på 28 min – rekord!).
När Jan W var klar med (som vanligt) superbra intervjun, tog jag mikrofonen och berättade för Anders att utöver mitt uppdrag som säljchef på Rapidus, så drev jag även mitt egna rekryterings- och headhuntingföretag.
”Skulle finansministern vilja vara så vänlig och skicka mig sitt CV? Jag har nämligen ett hemland till, det är Grekland, och som du vet behöver vi jättemycket hjälp där.
Under tiden som du funderar vill jag passa på att ge dig en liten muta, plus mitt visitkort så att du vet var du ska maila CVt.”


..och som ni ser på ovan bild tog han emot paketet/mutan, han håller det i vänsterhanden, Anders bad mig hälsa så gott och tacka mamma Toula, och ni ser även att vi tar i hand, så det betyder att vi är överens!
Snart har jag Anders Borgs CV i min databas, Inte illa va! Slå det om ni kan!! 🙂

Här kommer även en liten film som ligger på Youtube när jag ber Anders om hans CV, snälla Eva Frisk från Svenskt Näringsliv filmade mig och lade ut på Youtube 🙂

Now get back to work – det är arbetslinjen som gäller!

2 Responses to Jag har mutat Anders Borg – finns även på Youtube!

Arkiv