Rapidus har fyllt 12 år, tjohoo!

Det firades på Klaffbron och minst 150-170 kunder kom och festade med oss!
Som vanligt mycket folk, som vanligt mycket ös och som ovanligt, ett liveband, och inte vilket liveband som helst, Graffiti Soul Band!!

Vi körde frågesport, Sam Astons lag vann 😉

Årets ”Friskt Vågat” och ”Årets Rapidusföretag” korades, nedan Charlotta Falvin som ingår i juryn.


..och jag fick äran att vara konferencier i år igen! Tack!Jag är så himla glad för att jag fick vara det igen – jag tycker ju att det är så kul att vara konferencier och moderator – att stå i rampljuset, helt enkelt!
I love it!
Och jag vill verkligen göra mer sånt! 
Så tveka inte att kontakta mig om ni sett mig in action och tycker jag är värd pengarna!

..och på tal om pengar så är jag inte lika dyr som de rutinerade rävarna är – inte än i alla fall 😉
Talk to me om intresserad – jag kommer bli jätteglad! Och förhoppningsvis ni oxå — !
Ps, bilderna nummer 4 & 5 uppifrån är tagna av fotografen Patrick Persson – Bildbyrå på webben – www.pppress.se
Och Patricks bilder skiljer sig klart från de andra som ni ser – därmed inte sagt att det är något fel på de andra ”fotograferna”, Pia Sander (från Wonderleap) och Patricia Key (från Senior & Young), dom gjorde sitt bästa med iPhonarna!

Ciao så länge då!

Comments are closed.

Arkiv