Alltid träffas alla samtidigt?


Jag ingår i lite olika tjejgäng och när vi träffas så är oftast alla som ingår i samma gäng, med. Men inte alltid.
För det mesta kanske för att alla tjejer inte kan just då, men även för att samtliga kanske inte varit bjudna alla gånger.

Tillexempel är inte jag bjuden på alla träffar alltid – och det är helt okej; man kan inte bjuda alla alltid.
Jag bjuder inte heller alla alltid.
Framförallt är jag inte pigg på att gå på alla träffar jag blir bjuden till (detta sagt i all ödmjukhet, jag är mycket ute på events, så jag uppskattar verkligen lugnet och ensamheten ibland – men visst älskar jag träffarna med brudarna oxå!).

Dock är jag noga med att, om jag bjuder in kompisar från tex det ena tjejgänget, ja då ser jag till att ALLA tjejer från det gänget är bjudna. Det vore ju väldigt taskigt att utesluta någon om man bjuder alla andra från samma gäng.
Sen har jag såklart full förståelse för att man någon gång bara vill vara några stycken som  ses.

Det hade varit supertrevligt om jag kunde sammanföra alla mina kompisar från de olika ”gängen”, men då hade vi inte kunnat vara hemma hos mig.. det blir way för många brudar för att samla ihop i mitt hem, hur mycket jag än gärna vill!
Men någon dag så… den dagen jag är miljonär och inte vet vad jag ska göra av alla mina miljoner, då, !, kommer ALLA mina tjejkompisar samlas och jag lovar att det blir en fest som heter duga.. 🙂

Tata så länge då kompisar och hoppas ni inte är ihjälstressade såhär inför julen!

Comments are closed.

Arkiv