Stora släggan åker fram …


… och de som återigen ska sågas längs fotknölarna är alla dessa avskyvärda så kallade föräldrar som sätter sina egna behov före sina barns.
Ni vet att jag är hyperallergisk mot dessa totalt IQbefriade och superkorkade mega-pajaser som går omkring och tror dom är bra föräldrar – i själva verket är dom bara stora skämt.

Hur bra förälder är man om man konstant ljuger för sina barn?
Aldrig håller det man lovar?
Aldrig tar barnens parti?
Snackar skit om den andra föräldern?
Aldrig eller sällan engagerar sig i barnens aktiviteter?
Skiter i sitt barns bästa och fattar dåliga beslut åt barnet som inte kan föra sin egen talan – eller som inte äger en egen mobil än och kan kommunicera själv?

Jaja, man kan ju inte ställa hur höga krav som helst på folk som inte har alla bestick i lådan, och som dessutom är helt ointressanta, men man kan ifrågasätta och undra hur den andra föräldern kan svika sina egna barn så djupt.
Vad kan man göra?
Ja, jag förstår att man inte kan ändra på någon annan, bara på sig själv…men jag blir så ledsen…

Vissa historier som jag hör är obetalbara, jag själv har oxå ett & annat att bidra med…och då menar jag inte nödvändigtvis från barnens perspektiv eller utifrån egna erfarenheter, det kan vara allt från sånt som jag hör från utomstående till saker jag är begåvad nog att räkna ut själv (och då behöver man inte vara Einstein, remember, jag är bara normalbegåvad).

Man ska ha väldigt klart för sig att det är en mycket liten värld vi lever i.. saker och ting har en tendens att komma ut…
Förr eller senare…!

3 Responses to Stora släggan åker fram …

 • Helen says:

  Jag som du blir skogstokig på sånt. Det tenderar också att bli dummare och dummare tiltag med åren eftersom barnen växer upp med lögner.
  Kan inte förstå att dessa föräldrar får lov att ha kvar vårdnaden för sina barn och fortsätta och pumpa in skit genom deras öron. Även om alla föräldrar har rätt till sina barn så har också alla barn rätt till föräldrar som vill deras bästa, talar sanning och stöttar deras liv i takt med att dom växer och behoven förändras. Annars finns där säkert andra vuxna som kan vara förebilder för dom. De ska inte behöva växa upp i en miljö med lögn, förtal och nonchalans.

  //Helen

 • Lina-Greece says:

  Be more specific sa vi kan diskutera saken.Avskyr oxa foraldrar som bara tanker pa sig sjalva.

 • Bella says:

  Lina, jag kan tyvärr inte vara mer specifik på min blogg… har för många att ta hänsyn till, tyvärr.
  Men om jag låser min blogg och bara delar ut lösenordet till dom som jag vill ska läsa – då kanske jag kan vara betydligt mer öppen och specifik.
  Men så länge min blogg är tillgänglig för alla, går det tyvärr inte.
  Det enda jag kan säga är att jag generellt avskyr alla jävla idioter som sätter sina egna behov före sina barns, män som kvinnor.

Arkiv