One night @ Lottas med Lisa!

Varit på urmysig tjejmiddag hos Lotta – så himla kul vi hade!

Eftermiddagen/kvällen innehöll matlagning…

..eller ja, inte matlagning för alla; någon måste ju arbetsleda och i vanlig ordning blev det jag..

…vilket kanske inte var så bra för Lisa skar sig ordentligt… fast lite mer vin, och sen var det glömt, hahahha!

…och Lotta dansade hellre än lagade mat!

Efter den mycket goda maten satte vi oss i vardagsrummet framför brasan…

…och ni ser min tallrik närmast här; bara bär – ingen cheescake. Jag, vet jag är så duktig!!
Vid 01.30 var vi ganska trötta, så jag & Lisa la oss i tjejernas mysiga sängkojor och sov gott resten av natten!

På morgon gjorde Lotta en jättegod frukost som bestod av engelska viktväktarscones med pepparkaksfil (!), det var jättegott!
Sen gick vi ut och tittade på sälarna i havet utanför Lottas hus.Så mysigt och trevligt vi har haft det!!
Jag & Lotta har känt varandra sedan tiden jag jobbade på Kronprinsen (mitten 90-talet, jeeeesus!) och jag & Lisa har känt varandra sedan början-mitten 2000.Och Lotta & Lisa, ja, jag vet inte hur länge dom känt varandra, men jag tror inte att det är särskilt länge. Något eller några år?

Vår nästa date är redan bokad, då blir det pyjamasparty hemma hos mig och då ska vi köra ett zumba-pass innan vi äter mat, och morgonen därpå ska vi powerwalka 1 timme – det vet jag förresten inte om jag informerat om, men när tjejerna läser detta inlägget får dom veta det 😉

Ciao så länge då!

Comments are closed.

Arkiv