Borde inte visa detta kanske??

…speciellt inte med tanke på att mina döttrar är tonåringar..? Äsch, det är helt okej! Dom vet och förstår att jag oxå varit ung en gång i tiden – eller rättare sagt,yngre – och mina döttrar är så mycket klokare och mer förståndiga än vad jag var…
Dessutom, jag är 20 plus på nedan bilder! Inte för att jag var klokare då som 20åring, än vad mina 15åriga döttrar är idag.

Här är iaf några bilder jag hittade när jag rensade.. 🙂
Halkidiki och jobbade som bartender på klubben Sarti In!

Här är jag med min kompis Sy-Billy – det var många Billy i omlopp då och Sy-Billy blev just ”Sy” eftersom han sydde upp och designade kläder  på den tiden.
Idag arbetar han som flygvärdinna i Tyskland. Tvära kast 🙂

Undrar vem jag tänkte på här? Ingen aning, faktiskt…

Och så hittade jag denna bilden med mig och Emilio Ingross0.
Jag var typ 14-15 år och dansade då för Emilio & Vito Ingrosso på Rhodins Balettskola en period.

När jag var 7-8 år börjdade jag dansa klassisk balett. Och tyckte det var ganska kul – tills jag blev 10 år och började spela handboll! Då var det inte lika kul med baletten och till mammas stora förtvivlan slutade jag med dansen när jag var 12.
Att jag dansade för Vito & Emilio hade såklart inget med mitt intresse för dans att göra… Jag ville bara ta danslektioner av dom, på den tiden var dom skitpopulära. Synd bara att en av dom ended up som hustrumisshandlare…

..och så en bild som är från början på 2000talet, jag minns inte exakt var vi är, men tror i Nice.
Eller så var det under en skidresa till antingen Engelberg eller Chamonix!
Med på bilden är mina fd kollegor Carina & Lisa, fan vad roligt vi hade – och jag är rödhårig (!!) 🙂

Japp, ibland hittar man roliga foton när man röjer där hemma :-))

2 Responses to Borde inte visa detta kanske??

Arkiv