Peter Jihde på Rapidus!

Idag på Rapidus efterjobbet-möte hade vi Peter Jihde och Birgitta Neuhauser och ämnet var hur man identifierar talanger.
Mycket intressant!

Extra intressant för mig såklart då andra halvan av min tid, alltså när jag inte är på Rapidus, föreläser eller minglar, så driver ju jag Like Consulting, mitt rekryterings- och headhuntingföretag där vårt arbete går ut på att identifiera just talanger.
Birgitta Neuhauser är grym! Hon är faktiskt en av dom som format executive search i Sverige.
En parantes men framförallt en stor merit för mig är att hennes företag, Neuhauser & Falck faktiskt headhuntade mig 2004 eller 2005. Det var stort!!
Jag fick inte jobbet, men mitt ego nöjde sig med att bara ha blivit headhuntad av självaste Neuhauser & Falck – vilket verkligen inte var så ”bara”!

I alla fall!
Jag hälsar ju alltid alla välkomna å Rapidus vägnar, och idag bestämde jag mig för att skoja lite med Peter Jihde.
Vi satt och pratade en timme innan själva eventet och Peter var så avslappnad och prestigelös att jag bedömde att det skulle funka att skämta med honom.
Så när jag skulle hälsa Peter välkommen sa jag att han & jag har träffats tidigare, på fotbollsgalans efterfest förra året, men att han nog inte mindes det, blink-blink, – och det gjorde iofs inte jag heller…


…men att vi inte skulle fördjupa oss i det just nu och framförallt inte inför 200 pers!
Sedan gav jag honom mitt visitkort och bad honom ringa denna gången 🙂

Publiken tyckte det var roligt, pust, skönt!!, alla skrattade, och det gjorde även Peter. Härligt!
Sen gick jag och satte mig bredvid Peter som frågar mig: ”Var du blond förra året?”, varpå jag nästan lade upp värsta gapflabbet, hahhahhha!!
Han är rolig han!

Och på tal om fotbollsgalans efterfest förra året… well… det var ju en hel del flirtande som pågick, det kan jag erkänna nu när det gått ett helt år, men det var inte med Peter Jihde…
…. och nej, jag tänker  heller inte berätta med vem det var…

Ciao så länge då mina små älsklingar, hoppas ni får en härlig kväll!

Comments are closed.

Arkiv