Hur mycket kostar kanelbullarna egentligen?

Spread som light here någon, pliiis.
Kolla nedan Viktväktarrecept och tala om för mig om det är 24 kanelbullar eller 12 som gäller. Baserat på ingredienserna alltså. Jag kan dessvärre inte räkna baklänges, och det står 24 bullar längst upp, men det står att man ska dela i 12 bitar längst ner.
Vad gäller? Är detta ett recept för 24 eller 12 kanelbullar??

Så här fina blev bullarna i alla fall.
Jag gjorde en dubbel sats men använde inte dubbel dos kesella, mjölk eller mjöl. Inte heller använde jag 2 ägg till penslingen. Jag använde inte ens ett helt ägg – 1/4 av ägget till båda satserna.

Kan man då säga att dessa 12 bullar/sats kostar 3 points även om det egentligen ska vara 24 bullar?
Något viktväktarproffs som kan svara på det?

Tack 🙂

Comments are closed.

Arkiv