Hammarby Sjöstad i Stockholm = Västra Hamnen i Malmö

..och så en grekisk restaurang ”Jimmys” på Kölnagatan!

Jag har aldrig varit jätteförtjust i Stockholm – inte för att jag direkt ogillat stan, absolut inte. Jag har bara inte fallit för staden. Däremot för alla mina släktingar och vänner som bor här 🙂 och jag kommer mer än gärna hit för att besöka folk jag älskar. Och givetvis våra kunder som vi har här!

Hammarby Sjöstad i alla fall, är ett superfint område! Här bor Elina (från turQuoise!) och min kusin Mario, och stadsdelen är väldigt lik vår Västra Hamnen i Malmö.
Här tog jag & Elina några promenader när jag bodde över hos dom en natt förra veckan. Ni vet, när jag råkade ut för birdstriken på vägen hem. Shit, varför påminde jag mig själv om det??
Jaja, skitsamma, det är över – nu ska jag tänka på och göra något trevligare, nämligen finslipa föreläsningen som jag ska hålla i Entreprenörskap imorgon!

Wish me luck!

2 Responses to Hammarby Sjöstad i Stockholm = Västra Hamnen i Malmö

 • Elina says:

  ..Fiiiina bilder Daniella <3 tack ! Jag har alltid alskat Hammarby Sjostad, en stad i staden, mycket mer 'kontinentalt' an resternade Sthlm…men nya fina omraden vaxer ju fram as we speak! Valkommen till oss snart igen,vi ses dock i Malmo next week…kanske ar det vi ; jag & din kusse Marios, som aker pa nagot byggprojekt i ditt hus, ha ha ? Who knows…SPANNADE, AVEN FOR DIG 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ni är så välkomna så! Längtar efter er!!! 😉
   Jag ska nog sätta min kusin i arbete, haha!
   <3

Arkiv