Lilla Torg igår igen…

…  med (först) Louise..


Vi satt på Moosehead i flera timmar och bara pratade om allt mellan himmel & jord!
Sen mötte vi upp med en av mina kompisar, Maria, Grappa.
En stund senare  dök en annan kompis upp, Jeanette, på Grappa och där åt jag middag nummer två (!) fastän jag inte var särskilt hungrig.
Grappas pasta med kyckling, bacon och parmesanost i vitlökssås är oemotståndlig – men främst av allt var jag så lättad och glad för att mina flickor smsade att de nu hade landat i Miami och att det var som i en film. Åååh mina älsklingar!!

Så efter en sömnlös natt, gråt, varit igång hela dagen med möten samt en webTV-intervju (som vi INTE pratar om!!), gråtit lite igen, shopppat*, ätit två middagar inom loppet av 4-5 timmar, druckit 3-4 glas rosé, så mådde jag lite illa – och nej, det var inte pga rosévinet, jag dricker aldrig särskilt mycket, men jag åkte i alla fall hem.
Jag var dessutom trött oxå.. att gråta i ett dygn och inte få sova ordentligt tar på krafterna och jag behövde varva ner.

* det här köpte jag: en vit jeansjacka från Esprit, en svart topp från FRK och ett par svarta skor från Åhléns. Allt detta för 900 spänn. Inte illa!
Älska rean!Nu till stan och träffa världens bästa Ofelia!
Sen ska min älskade superbror Jannis springa Malmömilen. Nuff said….

Comments are closed.

Arkiv