MFF-HIF – vilket fiasko!


Jag och 20.000 till skulle se derbyt mellan Malmö FF och HIF idag.
Det som skulle bli en folkfest och en bra match blev istället en avblåst match för att någon idiot till supporter från Malmö-klacken sprang ut på planen och tvålade till HIFs målvakt efter att HIF gjort 0-1.

För det första; hur i h-e kunde han göra det?? Det fanns ju så många vakter och poliser vars enda uppgift är att ha koll på publiken! Så hur fan kunde idioten ta sig förbi dessa och hoppa på målvakten??
Det här är riktigt pinsamt.

Det tog inte lång tid förrän idiotens bild, namn, adress och personnummer cirkulerade på Facebook. Tycker lite synd om honom faktiskt. Killen är inte särskilt gammal och inte heller särkilt begåvad, har det visat sig.
Jag undrar om han förstår vad han ställt till med egentligen?
Mest sympatiserar jag nog med hans föräldrar & syskon…

Sen undrar jag förståss vilka konsekvenser detta får för MFF – men även för den här idioten??
Man blir så jäkla trött….
Fotbollen har förlorat, för att citera MFFs ordförande Håkan Jeppsson

4 Responses to MFF-HIF – vilket fiasko!

 • Lina says:

  Men fotboll supporters ar nog de varsta av alla.Jag trodde sant hande bara i Grekland men nu overtygar de oss om att obildade fanatiker oftast hanger pa fotbollsarenor!!!Skam!Min pojke spelar boll och berattar alltid helt otroliga historier….Daremot ar det lugnt och fint pa tennismatcherna dar min flicka spelar.Inte ett knyst hors det.Men min pojke hurrar for henne da och da eller blir sned nar det inte ar fairplay mot sin syrra!!!Jag far ta honom i kragen varje gang.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tyvärr händer detta i Sverige oxå Lina, inte bara i Grekland… Men varför tar du sonen i kragen när han hejar på syrran? Det gör väl ingenting??
   Om han är otrevlig, ja klart du ska tillrättavisa honom då, men inte om han bara hejar väl? Heja barnen 🙂 Och heja dig Lina 🙂

 • Richard says:

  Med hänsyn till hur den svarta sidan av klacken fungerar så blir han kanske inte nitton…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Återstår att se… frågan är om han ens är ångerfull??

Arkiv