Spontant är bäst!

Tänk vad bra det är med Facebook alltså!
Min omtänksamma kompis Kicki som bor ett stenkast från mig, ringde och frågade om jag ville komma på middag, efter att ha sett att mina tjejer är på träningsläger. Innan dess hade jag frågat (på FB) om hon ville komma och sola med mig!

Det blev en mycket trevlig kväll med god mat & vin samt givande diskussioner och samtal med både Kicki och hennes bedårande son Alexander – min blivande svärson om jag har något att säga till om, hehehe 🙂  Ja, jag vet, jag är nog ganska pinsam nu….


Idag kommer Kicki & Alexander på en lika spontan middag hemma hos mig.
Kicki ska faktiskt prata med mina tjejer om en sak – nej, inte om huruvida våra barn ska gifta sig med varandra – utan om något helt annat.
Inte heller vet mina tjejer att Alexander är en blivande potentiell svärson – om ca 10 år! Absolut inte innan dess!!
… och så hoppas jag mina stoltheter inte ser detta inlägget förrän efter middagen, hehehhe!

Om en stund ska jag (och 15 brudar till) iväg på brunch hemma hos min kompis Noppy, som har fyllt år, ska bli trevligt!

Förresten – märkte ni att jorden inte gick under igår?? Pew, vi klarade oss denna gången oxå!
Vad otippat va??!
Not.

Comments are closed.

Arkiv