Antik telefon

Jag undrar hur många tonåringar som har sett en sådan telefon?

Mina har förståss, men det är bara för att vi har en hemma.
Nej, den är inte i bruk, men jag ska banne mig börja använda den nu när jag tänker efter!
Telefonen tillhörde min kompis Kostas Doc som har namnsdag idag! – det har även alla de som heter Elenaså min dotter har oxå namnsdag idag, tyvärr kan jag inte fira henne eftersom hon är på träningsläger med basketlaget över helgen.

I alla fall, telefonen tillhörde alltså Kostas när han bodde i Sverige, det var mååånga år sedan, och han gav den till mina föräldrar när han flyttade härifrån.
Och för några år sedan tog jag den från mina föräldrar.

På tal om antiktelefonägaren, här är vi i Grekland för några år sedan


Och här en bild på min Micaela från hennes praktikplats

Ut och njut av solen nu alla, man vet aldrig hur länge den stannar kvar – eller jorden för den delen – jorden skulle väl gå under idag???

2 Responses to Antik telefon

 • Lina says:

  Grattis!Geri kai kalotihi na einai panda.Ja du, jag har oxa funderat en hel del over telefon utvecklingen…Visst var de coola de dar gamla snurrarunt telefonerna???Sen fick vi aga varsin rosa horlur eller vissa hade en bananmodell i sina rum som hade lang sladd.Det var lyxigt och kunna ga omkring med telefonen i handen.Nu har de pyttesma cells som de endast anvander.Ha det bra.Jorden gar nog inte under en sadan harlig sommar dag som denna.Lat oss ha en ball utenatt, kai meta vlepoume.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   …akrivos, kai meta vlepoume, hahahha!
   Efxaristo kai na se kala!

Arkiv