..I now pronounce you husband & wife…

Grät mer eller mindre hela tiden när William & Kate gifte sig. Ja, jag är så känslig. Föreställ er då hur mycket jag gråter när folk jag känner gifter sig!
I alla fall.
Jag grät för att det var så stämningsfullt och så fint.
Men allra mest grät jag för att Lady Diana inte är i livet och stolt kan se sin äldsta son William – som är en spitting image av sin mamma! – gifta sig med den otroligt vackra Kate.

Jättefint alltihopa! Eller.. nästan alltihopa…
….2 saker gillade jag inte riktigt:
det ena var Kates brudklänning. Den var fin, men jag kan inte påstå att jag tyckte den var ”WOW!”.
Jag gillade att den var ”enkel”, men jag är inte alls förtjust i spets. Tycker det är fult med spets, dessutom är det obehagligt.
Vad som är ännu fulare än spets, är rosetter – och det hade hon inga, tack o lov. Då hade jag gett klänningen 0 av 10 möjliga poäng. Nu ger jag den 5.
Kates syster – och hennes klänning (och kropp…) däremot; skitsnygga!!
Modeoraklet Bella har talat.

Sak nummer 2 jag inte gillade var när Kate gick in i kyrkan med sin pappa, William stod där framme och väntade och han vände sig inte om för att se henne komma nerför altaret!! BIG NO-NO!!!
Om jag hade gift mig i kyrkan någon gång så hade jag verkligen velat, som den obotliga romantikern jag är, att min blivande man hade tittat efter mig och sett längtande när jag kom emot honom. Han hade gärna fått fälla en liten tår oxå, som för att visa hur rörd han var inför det faktumet att jag tänkte gifta mig med honom.
Det gjorde alltså inte William, han varken tittade efter sin brud eller fällde en tår, och det tyckte inte jag om. Klart man måste titta längtansfullt efter sin brud!
Kolla bara när Daniel gifte sig med Kronprinsessan Victoria – det var fint – OCH levande!


Jaja, vad är en bal på slottet?
Här är William & Kate husband & wife och tar emot folkets jubel i kortegen på väg till lunchen!


Må de leva happily ever after!

2 Responses to ..I now pronounce you husband & wife…

 • Lina says:

  Ja visst var dem fina.Hoppas bara att han inte ar lika knasig som sin far utan ar lik sin mor bade pa insidan som pa utsidan.Synd att hon inte ar alive…Men har inte du gift dig i kyrkan?Da maste du val uppleva det tycker jag…Det ar jatte fint och hogtidigt men inte att det gor en skillnad pa det gifta livet darefter…Sak samma hur man an gifter sig eller om man bara sambor for den delen.Det ar ju karleken som ar det viktiga och respekten man har for sin partner.Snnars ar ju sa klart valdigt rorande och glammourost.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Kärleken är viktigast, helt klart!
   Och nej, jag har aldrig gift mig i kyrkan. Det blev en snabb borgerlig vigsel… Tanken var att vi skulle gifta oss i kyrkan, men det blev aldrig av…

Arkiv