My Terrific Twins!!

Får man lov att skryta över sina barn?
Vad bra, då vill jag göra det genom att visa er vad mina barns baskettränare Fredrik skrev om mina tjejer i matchreferat från sista matchen:

”Våra ”Terrific Twins”, Elena och Micaela, får lite av ett genombrott i den här matchen!
De visar gång på gång att de vet var de har varandra på planen med flera riktigt bra samspel.
Elena briljerar offensivt och stoppar i 15 poäng, ofta framspelad av Micaela.
Imponerande med tanke på att de här tjejerna började spela basket i september förra året!”

Kul va!
Jag är sjukt stolt över mina stjärnor – och deras lag!! Så duktiga tjejer!! Och tränare såklart!

Och med sina nya basketskor som dom fick av mig på sin 15e födelsedag, blir dom alldeles säkert ännu bättre!


Och det här tar emot att erkänna… men jag kanske inte är lika ledsen längre över att mina Terrific Twins inte vill spela handboll… dom är ju så duktiga i basket!! Men dom hade varit lika duktiga i handboll oxå 🙂

2 Responses to My Terrific Twins!!

 • Lina says:

  Visst ar det kul med tonaringar som inte bara tanker pa att de precis blivit byxmyndiga!!!Ha,ha,ha.Bra nar barn skoter sig i skolan och ar idrottsstjarnor!Tyvarr for oss mammor sa ar de tidigt med allt annat oxa aven har i Grekland.Sa visst ar de byxmyndiga nar de ar 15.Man skulle ju garna onska att de borjar dejta lite senare….Tank dem sa ar ute annu tidigare far att det ar manga kan du tro!Jag tycker att man ar omogen for kunna skydda sig ordentligt och veta vad man vill ha och ge nar man ar sa pass ung.Nar jag tjuvlaser min sons facebook( 12,5 bast) sa kanns det som om flickorna i den aldern ar 18 ar eller nat!Helt extremt sminkade,provocerar och pratar sa mycket skit!!!!!Grymt alltsa!Undrar vart foraldrarna har tagot vagen….Finns dem overhuvudtaget nara sin sma?Pratar de med sina barn om hur man ska bete sig?Hur man ska ga till vags och nar det ar ratt att borja med karleksaffarer?Man kan val ta det lugnt och bara flirta och pussas?Gud vad alla tonaringar har brattom till vuxenlivet.Vad stressigt.Nu ar mina bara 10 och 12 sa jag har ju ett par ar till.Forrasten skorna ar utomordentligt snygga.Helt fabulous.Min flicka vann guldmedaljen pa tennis forra helgen for centrala Grekland.Sa jag kan forsta din lycka over att dina basketstjarnor far sa fin kritik.Ta hand om dem salange du har de kvar hemma…..Sen ar det andra bekymmer nar man helt plotsigt star dar sjalv……

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack för dina alltid så kloka kommentarer och GRATTIS till din tjej som vann tennisguldmedalj!!
   Och ja, jag önskar oxå att ungdomarna inte ska ha så bråttom alltid… les kai den tha prolavenoune!!
   Filakia kai ta leme 🙂

Arkiv