Konferencierdag #2, avklarad: check!

Skönt!
Jag är verkligen jättetrött! Inte visste jag att det var så jobbigt att vara konferencier! Jag har ju hållit föreläsningar många gånger och då gör man sin grej 1 timme, sen sätter man sig.
Men som konferencier måste man vara alert, uppmärksam och på hugget hela tiden – och jag måste säga att hur trött jag än är, så älskade jag det!
From now on är det sådana uppdrag som gäller – bring them on!! 🙂

Dagens panel, som leddes av min nyfunna goda vän och oerhört grymma Mie Jernbeck som äger och driver Mentor International, bestod bl a av Behrang Miri, Luciano Austodillo, Anja Sonesson & Michael Stamming – dagens panel tycker jag att det var mer ”action” i än gårdagens.

Missförstå inte; gårdagens var oxå bra, men dagens var mer ”på”.
Det var högst motvilligt jag gick in och bröt när tiden var ute… om jag inte hade gjort det, hade vi fortfarande suttit där!

Bra dag över lag, även om jag inte var med under förmiddagen, men jag är extremt konfunderad över den kassa uppslutningen.
Jag hörde en siffra på ca 180-200 pers, men långt ifrån så många kom. Och det är ett mycket stort problem i sig!
Varför så dålig uppslutning?? För att det kostade pengar att närvara? Såå jäkla mycket pengar är väl ändå inte 400 spänn?
Eller är vi bara vana vid att allt ska vara gratis?
Make no mistake, jag är mycket rädd om både min tid och mina pengar, men detta är ett ämne som borde locka hela stan!
Experter inom mångfald föreläste och starka aktörer har haft ett finger med i spelet  (bl a Malmö Stad, Perfect Place, Sydsvenskan, Eon, PWC, Sparbanken Syd m fl).
Jaja – förhoppningsvis närvarar fler nästa år. För vi tror att det blir nästa år med.
Förhoppningsvis får jag vara konferencier igen..
Nåväl, här jag & Mie…

…innan vi gick tvärs över gatan bort till MINC och åt en välbehövlig lunch!
Dennis (Axnér från Delo) joinade oss och vi satt i 2 timmar och bara pratade om hur dagarna har varit, vad som var bra, vad som kunde varit bättre, o lite sånt.

Nu ska jag bege mig till min bästis Favo-Fredric som jag skrivit om många gånger, bla här, och jag tänker bara ligga på hans soffa, äta sushi, dricka vin och vara någorlunda social.
Hoppas jag inte somnar.. och gör jag det så beror det såklart inte på sällskapet – det beror på att jag är utmattad… !

Ciao for now alla vackra människor!

Ps – Visste ni förresten att ”fyrkant” på engelska/datorspråk heter hash-tag? Och det är inte rök- eller sniffbart, hahahha! (inte för att jag vet om det går att sniffa hasch!) – jag visste det inte i alla fall men nu vet jag, tack vare Ana-Gabriela Acosta som är projektledaren bakom Innovation, Tillväxt & Mångfald-konferencen!!
Okej, Yacir Persson-Chelbat har väl oxå bidragit med en heeeel del, typ det mesta! 🙂

Comments are closed.

Arkiv