Konferencierdagen avklarad – check!

…och nu sitter jag här i soffan och är helt slut efter en lång dag full av föreläsningar om Innovation, Tillväxt &  Mångfald!
Mycket duktiga och pålästa föreläsare och pionjärer inom sitt respektive område.
Vi avslutade dagen med en paneldebatt som leddes av Johan Wessman, chefredaktör på Job & Magt, i panelen satt bl a Alf Johansson, HR-chef på Sonyericsson, Göran Tunhammar, landshövding, Karin Jarl-Månsson från Eon, Eva Engqvist från Malmö Högskola och Daniel Sandström från Sydsvenskan.
Mycket bra inputs och diskussioner från panelen.

Jag är på det hela nöjd med dagen – dock inte lika nöjd med min egen insats… jag har förvisso fått fantastisk feedback angående min insats som konferencier, tom att jag var bäst av alla idag (WOW!!) vilket jag är mycket glad och tacksam över, men jag själv är inte helt supernöjd.
Det är jag å andra sidan sällan. Supernöjd.
Jaja.
Jag var i alla fall snyggast sminkad idag 🙂
Min häftigaste kompis Teddy som är make-upartist var så snäll och tog emot mig imorse kl 07.30 hemma hos sig  för att sminka mig.
Teddy ville även att jag skulle ha en av hennes klänningar, som var skitsnygg!, men som jag inte kände mig helt bekväm i.
Ni vet, ska man stå och tala inför folk en hel dag så måste man ha kläder man känner sig bekväm i. Läs; känner sig inte såå tjock i.
Jag fick även låna ett jättesnyggt Tiffany-halsband av Teddy!


Här är vi då på plats, på Malmö Högskola och jag står med vår näringslivsdirektör Pehr Andersson, som jag oxå introducerade.

Innan jag introducerade Pehr ställde jag en fråga till publiken – ansåg dom att jag var grek eller svensk? Detta eftersom jag & Pehr haft diskussionen huruvida jag är grek eller svensk, svaret blev – överraskande nog! – att jag är svensk 🙂
Noterar ni min grekiska klocka förresten?

Här är jag med Sven-Åke Espmarker från Sveriges bästa bank, Sparbanken Syd, iförd Fia Göhts, oxå från Sparbanken Syd, urcoola pälsmössa – en sån vill jag oxå ha!!! Åååhh vad snygg den är!!

Dagen är dock inte slut än – vi har galan kvar!
Så därför är det dags för mig att hit the shower och ge sig ut på vägarna igen.

Tata så länge alla godhjärtade människor!

4 Responses to Konferencierdagen avklarad – check!

 • Min Duktiga Vackra fina Vän Jag är så stolt över dig.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack min fina vän Hadiza! Jag är så stolt över dig med!! Krasola!

 • Lina says:

  Gud vad du klar i en san russian mossa.Jattesnygg.Glammigt!Orea emfanisi ekanes.Klart att du anses mer som svensk an grek.Det bara ar sa.Du ar fodd i Sverige.Uppvaxt i Sverige.Har gatt i svensk skola.Har fatt egna barn i Sverige.Forrutom ett par ar i Grekland sa har du ju spenderat nastan alla dina ar dar.Du tanker och drommer antagligen pa svenska ocksa, sa that’s it!Att du drommer en del om dina foraldrars hemland och att sjalen kanns lite splittrad da och da ar en annan sak.Vi andra generationsbarn har ju lite svart att svara sjalva pa fragan:Kanner du dig mer svensk eller grek?Vad ska man saga???Svensk men alskar Grekland och greker!Nu ska vi inte prata om mig for att jag raknas nog inte mer som svensk.Har bott 17 ar i Sverige och 20 hela ar i Grekland.Sa jag har kommit over den biten.Hur som helst sa ar det kul att ha tva lander man kanner sig hemma i.Man tar ju det basta av bada kulturer och blir en battre manniska pa det sattet.Eller hur?Aven ditt utseende ar grekiskt men ditt satt och ansiktsuttryck ar svenskt!Bar du din fina klocka och lat den fragan aldrig bli besvarad till 100 %.For att det ar ett under min van….

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Lina – jag älskar Grekland och jag älskar Sverige!
   Sverige är ”hemma”, inte Grekland. Grekland är dock det landet jag alltid kommer att åka till på somrarna. Men det är i Sverige jag har min plats!
   Jag är både och – det bästa av två världar, varför välja???
   Filakia 🙂

Arkiv