Ja eller nej?

Ilse Jacobsen gummistövlar, 2.300 spänn – sååå fina, men alldeles för dyra.
Just nu iallafall.

Sett i Ilse Jacobsen-affären (i Västra Hamnen) för 800 kr på rean – inte sååå dyra.

Jeanette tyckte jag skulle köpa dom ”Föreställ dig dig i vita jeans och dessa stövlarna på sommaren!”.
Ja.. kanske. Men då måste jag komma i mina vita jeans först. Jag vägrar köpa nya.
Så. Om jag kommer i jeansen köper jag stövlarna. Om de inte redan är slut, vill säga…
Ilse Jacobsen i Västra Hamnen har sååå mycket fina saker!!

Nåväl, vi åkte hem till mig och lagade mat, squash- och purjolökssoppa plus grekisk viktväktarlasagne.
Jag vill ju komma i jeansen remember?

Det ville jag iofs i förmiddags med när vi (mina döttrar Micaela & Elena, Tomas, Magnus, Favo-Fredric, Dimitria & hennes syster Alexandra) var och brunchade på Kalk – men glömde bort det för en liten-liten stund. Och under den lilla stunden som minnet svek mig, hann det glida ner ett & annat i magen. Ett & annat, mina vänner.

Tur då att man, läs; jag, powerwalkat varje dag denna veckan.
Och ännu mer tur att man, läs; fortfarande jag, ämnar powerwalka varje dag denna veckan oxå!

Tata vårälskare!

2 Responses to Ja eller nej?

  • Lina-Greece says:

    De grona ar verkligen speciella!!Skitsnygga till vita brallor.Du klar i starka farger.Ta spane (som min pojke sager valdigt ofta numera.)Det vill saga Skitcoola!!Eller ’TZAMAOUA” typ tzami,ola ta lefta.

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Ta spane – oreo uttryck :)))

Arkiv