Storebror

Jag har inte suttit ner och tittat på ett enda helt avsnitt av Big Brother. Förrän igår.
Well, lite sanning med modifikation; jag slötittade samtidigt som jag gjorde annat, och jag tittade inte på hela programmet.
Anledningen till att jag ens tittade var för att jag fick hinten om att någon jag visste vem det var, medverkade i Big Brother.
Åh herre gud, var min första tanke! Inte gick väl min kompis med på det??? Jag har nämligen en vän som blev erbjuden en plats i huset.
Tack o lov lyckades jag (och säkert flera andra!!) få kompisen att ta sitt förnuft till fånga och tacka nej.
Eller ja, om jag var så delaktig i att hon inte tackade ja, det vet jag inte for sure. Däremot fick hon min mycket tydliga åsikt om vad jag tyckte.
Inget utrymme för missförstånd där inte!

Personen som då är med i programmet… hmm.. hur ska jag nu säga det här på ett diplomatiskt sätt…
Först och främst så känner jag inte personen ifråga. Vet bara vem det är och har bara växlat ett par ord för längesen, och låt mig säga – så diplomatiskt jag bara kan! – att jag är väl inte helt förvånad över att personen väljer att gå med i Big Brother.

Än en gång, jag är bara normalbegåvad och (tror och hoppas jag!), har mycket god människokännedom, så pass god att jag faktiskt relativt snabbt kan bedöma vem som har alla hästar hemma, eller vilken som är den skarpaste kniven i lådan.
Och jag förstår ändå inte hur man kan vara så korkad att man ställer upp på det här?? Om man dessutom framställer sig som smart???

Kanske behöver man vara mer än bara normalbegåvad?
Kanske behöver man vara superintelligent och inneha medlemskap i Mensaklubben för att förstå?? Jag vet inte!
Jag vet bara att jag inte begriper hur man kan nervärdera sig så??

Eller så är det bara jag som inte är begåvad nog att förstå att personernas medverkan faktiskt har ett högre syfte…ett syfte vi alla snart blir varse..
Halleluja, praise the Lord!

Well, well, anledningen till att det ens blev ett inlägg av det här, var för att jag såg på Aftonbladet; ”Tittarras för Big Brother”

Citerar Aftonbladets läsare:
”Det är ju ett skitprogram med fullkomliga nollor som deltagare. Om någon av mina bekanta skulle ställa upp (visserligen helt otänkbart) så skulle jag säga upp bekantskapen, skriver signaturen New Nick på Aftonbladet.se

Jag är ju diplomatisk av mig, därav att jag citerar Aftonbladets läsare..

2 Responses to Storebror

  • Staffan says:

    Du är verkligen en diplomat av den högre skolan. Som klippt och skuren för en framgångsrik UD-karriär 🙂

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Du är för rolig du Staffan, hahhaha! Nä, jag har inga planer på en UD-karriär. Inte heller att medverka i Big Brother.. än har jag inte tappat förståndet… inte HELT i alla fall, hahhhahaa!

Arkiv