Inte så kaxig idag…


Jag är förkyld, nyser i tid och otid och dessutom har jag ont i nacken och vänster skulderblad.
Med andra ord är jag inte särskilt kaxig idag.
Vad händer egentligen? Det är bara 3 månader sedan jag var sjuk sist! Jag som bara blir sjuk var 10e år!
”Kroppen försöker säga dig något, kanske?”, sa en kompis. Då undrar jag vad det skulle vara??
Jag har förvisso jättemycket att göra och är igång hela tiden känns det som, men jag känner mig inte stressad på något sätt – jag älskar det jag gör! Och högt tempo är ett måste för att jag ska tycka det är kul!
Stressad blir jag om inget händer…!!

Redan sent igår kväll kände jag mig lite seg. Så seg att jag frivilligt inte gick på Skeppsbron VIPefterfest jag var bjuden till, men jag trodde det berodde på att jag varit igång mycket under de två veckorna som varit och att jag bara behövde vila.
Well, det tänker jag göra hela dagen idag. Vila och sova.
Imorgon är det VMfinal i handboll och det tänker jag inte missa. Jag är inbjuden av kunder (älskar PWC!!!) och det finns inte på kartan att jag ser matchen från soffan pga en liten förkylning eller nacksmärta.
Sverige slår Spanien och Danmark slår Frankrike – kom ihåg var ni läste det först!

…oops, klockan närmar sig 15, dags för Ipren nummer två för idag.. ciao så länge!

Comments are closed.

Arkiv