Sushi & galna glasögon

Idag åt jag sushi på lunchen, på Nama (godaste sushin på Limhamn!) och sedan var vi ett gäng tjejer (Anna, Cat, Maria, Camilla, Teddy & undertecknad)  som körde en surprise-After Work hemma hos en ovetandes Annette – där åt vi oxå sushi!
Och det slog mig faktiskt att det var Teddy som lärde mig äta sushi för en sisådär 20 år sedan. Hon mer eller mindre tvingade mig att följa med till KOI och smaka. Jag totalvägrade att äta rå fisk, men efter mycket övertalande från Teddy så smakade jag till sist, och blev alltså hooked.
Numera äter jag sushi flera gånger i veckan. I perioder varje dag (!).


Catinca, Maria, Annette & Teddy

Ikväll är det fest på Skeppsbron (iom handbollsmatchen SWE-FRA) och jag är invited till VIP-efterfesten, men jag orkar faktiskt inte gå.
Sverige förlorade mot Frankrike, men med bara 3 bollar. Och nu väntar Spanien i semifinalen – som förlorade över Danmark.
Det blir alltså Frankrike – Danmark som slåss om VM-guldet. Och jag tror  att danskarna vinner. Frankrike har regerat tillräckligt länge och nu är det Danmarks tur.
Vidare tror jag även att Sverige slår Spanien, det är dags för den svenska herrhandbollen att ta plats i finrummen igen – vilket den redan har gjort.
Vore kul att avsluta VM med i alla fall en medalj – skitsamma att den är i brons!
Förresten, Camilla roade sig med att fota oss alla med Teddys glasögon och såhär snygga blev vi!Tata så länge kompisar!

Comments are closed.

Arkiv