Låång dag till ända…

Började med Malmö Stads 07.07 imorse (efter en natt med bara några timmars sömn), så jag var inte så pigg imorse om man säger så.
Men jag gick ändå dit, utöver att Malmö Arenas VD Karin Mårtensson talade (som var superbra!!!) så intervjuade favo-Jan Wifstrand TV4s Karin Frick & Ulf Nyström ang handbolls-VM – klart jag inte ville missa det!

Gud så sympatisk Karin Frick är! Supertrevlig tjej med båda fötterna på jorden som gör ett riktigt bra jobb – dessutom är hon mamma till en 6 månader liten kille. Imponerande!!
Nästa stopp denna dagen var Rapidus kontor – hade lite administration att ta itu med, därefter var det dags för ytterligare ett event med favo-Jan som moderator, nämligen ”Business in Croatia” som Handelskammaren, Ljubo Mrnjavac & favo-Jan arrangerade.
En imponerande gästlista – bl a His Exellence Vladimir Matek, the Croatian Ambassador of Sweden, Croatian Chamber of Economy, Kroatiens förbundskapten Slavko Goluza (jag trodde inte han skulle komma med tanke på förlusten mot Sverige :-)) Kroatiska handbollsförbundets ordförande Sandi Sola, och sedan två skitviktiga brudar, nämligen supersnygga Trine Grönlund och jag förståss!

Nedan Jan, Slavko & Ljubo

….en hemlig gäst dök oxå upp – ingen mindre än superledaren Bengan Johansson!!

Efter ”Business in Croatia” var det dags för nästa event; Scandvisions (som vanligt) fullsatta tjejträff!


….som jag tyvärr blev tvungen att lämna innan det var slut eftersom jag skulle hämta mina älskade, vackra och högt efterlängtade stjärnor Micaela & Elena! Åhh vad jag har saknat mina döttrar. Så mycket!!
Till slut kom vi hem och så här snygg var jag efter den mycket långa dagen..

Nu kryper jag ner i sängen, trött men väldigt glad, och stannar där så länge det är möjligt.
Godnatt kompisar!

2 Responses to Låång dag till ända…

Arkiv